+381 62 186 5577 ; +381 64 996 0111  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika GSM prisluškivač sa senzorom pokreta

     


GSM prisluškivač sa senzorom pokreta

Ovaj model prislusnog uredjaja radi na slican nacin kao i GSM prisluskivac sa glasovnom aktivacijom. Medjutim postoji mnogo situacija u kojima nam prisluskivac sa glasovnom aktivacijom ne moze pomoci. To su razlicita mesta gde je prisutna buka, tacnije receno mesta gde buka dolazi od spolja a mi nismo u mogucnosti da sve vreme budemo na telefonu i slusamo kada ce poceti razgovor u toj prostoriji a zelimo da znamo  kada je neko usao.
   Najnovija tehnologija koja je primenjena kod poslednje generacije opreme za prisluskivanje je motion detection (aktivacija na pokret pomocu ugradjenog senzora pokreta). Kod najnovijeg modela prisluskivaca Z4 ova tehnologija je dovedena do savrsenstva. Naime ovaj prislusni uredjaj ima ugradjen smart motion detection sensor - pored ugla dejstva senzora od 120 stepeni i reagovanja na 4m ovaj senzor aktivira prisluskivac tek posle 5 s provedenih u prostoriji i poziva prethodno podesen broj, a na vama je da samo prihvatite poziv i slusate. To je izuzetno znacajno ako vam ovaj prislusni uredjaj sluzi kao alarmni sistem za poslovni i stambeni prostor ili auto. U takvoj situaciji potencijalni lopov ce imati vrlo malo vremena da reaguje. Senzor pokreta kod ovog prisluskivaca se vrlo jednostavno aktivira i deaktivira slanjem SMS poruke sa vaseg mobilnog telefona. Kod ovog modela spijun bubice, bilo da je ukljucen ili iskljucen senzor pokreta, vi cete u svakom trenutku moci prisluskivati prostoriju u kojos se ovaj prislusni uredjaj nalazi jednostavnim pozivom sa vaseg mobilnog telefona kada se uredjaj bez ikakve svetlosne, zvucne ili vibracione signalizacije aktivira i vi jednostavno kristalno jasno cujete sve sto se u prostoriji dogadja.
   Osetljivost ovog prisluskivaca je vrlo velika zvog ugradjenog SMD pojacivaca koji cini mikrofon osetljivijim 3-4 puta od konkurentnih modela. Ovaj model spijun bube ima ugradjen i filter koji onemogucava prepoznatljivo krcanje radija i zvucnika dok je u aktivnom rezimu rada.
   Z4 prislusni uredjaj ima ugradjenu punjivu litijum-jonsku bateriju koja u zavisnosti od rezima rada moze izdrzati i do nedelju dana.

Specifikacija:

  • kompatabilan sa svim GSM SIM karticama mobilnih operatera.
  • Radi na 4 frekvencije: 850/900/1800/1900 MHz
  • Pokrivenost: -70 m2
  • Stand-by trajanje baterije oko 200h, vreme neprekidnog slušanja oko 3.5h.
  • Working temp: 0'C - 50'C
  • Dimenzije prisluskivaca (bubice) : 4,5 x 3 x 1,5 cm.

 

+381 62 186 5577 ; +381 64 996 0111 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak-Petak, 09:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Prislušni uređaji


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?