+381 62 186 5577 ; +381 64 996 0111  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika GSM PRISLUŠKIVAČ – špijun buba sa napajanjem na solarnu energiju

     


GSM PRISLUŠKIVAČ – špijun buba sa napajanjem na solarnu energiju

Stara cena: € 190,00 Popust 42%

Nova cena: € 109,99

Ograničene zalihe

troškovi isporuke nisu uključeni

Na prvi pogled potpuno bezazlen i često korišćen aparat, ali ko bi pretpostavio da je ova mala kutija moćni špijunski uređaj za prisluškivanje. Ugrađena špijun buba sa SIM karticom omogućava prisluškivanje na neograničene udaljenosti.

 

 Slušajte razgovor u prostoriji sa bilo kog mesta u svetu! Samo ubacite SIM karticu u slot, pozovite ubačeni broj i slušajte razgovor. Mikrofon sa FET pojačivačem hvata šapat na 15 metara razdaljine,a ugradjen filter onemogucava prepoznatljivo krčanje radia i zvucnika dok aparat radi. 

 

 Ogromna prednost ove špijun bube je solarno napajanje kao i to , to što je neograničenog dometa, lako se sakriva a i postoji mogućnost glasovne aktivacije gde aparat sam poziva broj koji ste mu prethodno zadali.

 

Aparat poseduje i Tri-band GSM modul, može da se koristi svuda u svetu, možete ga pozivati sa bilo kog fiksnog ili mobilnog telefona.

 

Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, GSM solar prisluškivač može biti postavljen u sobi, kancelariji, ili čak vozilu. Jedini uslov za prisluškivanje je da je aparat u mreži.

 

 

Saznajte za pristojnu cenu ono što možda ne biste nikada, ili prekasno da bi nešto tada mogli uciniti da to stanje adekvatno promenite…

+381 62 186 5577 ; +381 64 996 0111 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak-Petak, 09:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Prislušni uređaji


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?